dimecres, 13 de novembre del 2013

El club penja les samarretes dels seus jugadors històrics
La UE Montgat juga el primer partit de la lliga EBA a casa contra l’AEC Collblanc
  • Abans del partit es farà un homenatge a Joan Dalmau, que va arribar a internacional, i altres jugadors  i directius històrics de la institució.
  • L’acte s’iniciarà amb un amistós entre veterans de la UE Montgat i la Penya, i la presentació dels 17 equips del club. 
La Unió Esportiva Montgat debutarà el proper dissabte, 16 de novembre, com a local a la Lliga EBA contra l’AEC Collblanc. L’equip, que ha ascendit aquest any a la categoria, aprofitarà el partit per fer un homenatge a Joan Dalmau, jugador internacional que va militar a les files del club, i reconèixer altres components històrics de la institució. Abans del partit també es presentaran els 17 equips del club.

El club, fundat l’any 1931 i un dels degans de Catalunya, aprofita l’oportunitat de tornar a categoria estatal per homenatjar els seus jugadors històrics i penjar les seves samarretes al Pavelló Municipal de Montgat.

Abans de la penjada de samarretes, es jugarà un partit amistós entre veterans de la UE Montgat i el Joventut de Badalona.

El partit amb l’AEC Collblanc es presenta com una prova de foc per als jugadors de Xavi Bassas. Després de fer un bon paper a la Regal - XXXII Lliga Nacional Catalana EBA 2013, arriba l’hora de la veritat en la fase regular.

L’objectiu d’aquest any és consolidar-se a la categoria. Amb una plantilla jove, l’equip aposta per la intensitat defensiva, la vocació de córrer al contraatac i no especular. Un estil de joc que es vol traslladar a tots els equips club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada